Μεταχειρισμένο iPhone X , οικονομική και αξιόπιστη λύση !

εκθεσιακό iphone | the imarket
μεταχειρισμένο iphone x | the imarket

Μεταχειρισμένο iPhone X , οικονομική και αξιόπιστη λύση !

iPhone X : Το αναγεννημένο εκθεσιακό iPhone που όλοι περιμέναμε!

Το μεταχειρισμένο iPhone X είναι μία τεράστια αλλαγή που χρειαζόταν η Apple στα τηλέφωνά της, έπειτα από δέκα χρόνια και είναι ακόμα καλύτερο το 2021. Χάρη στην αναβάθμιση του iOS 14 και στα νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται συνεχώς, ακόμα και ένα εκθεσιακό iPhone X παραμένει μία πολύ καλή επιλογή. Η ίδια η Apple χαρακτηρίζει το iPhone X ως ‘’το μέλλον του smartphone’’, καθώς αποτελεί την ενσάρκωση όλων αυτών που προσπαθούσε να καταφέρει για μία ολόκληρη δεκαετία. Αυτό που είναι μοναδικό σε ένα εκθεσιακό iPhone X.

Δεν είναι μόνο η άριστη ποιότητά του και η εντελώς καινούρια εμπειρία τηλεφώνου που προσφέρει, αλλά δεν είναι επίσης τυχαίο που κάθε καινούριο κινητό iPhone που έχει βγει από τότε, έχει το ίδιο design με το iPhone X, μέχρι και το τελευταίο μοντέλο που βγήκε πριν έναν μήνα, το iPhone 13 Pro. Μπορεί στο iPhone X να μην έχουμε πια ορισμένα έμπιστα στοιχεία, όπως το Touch ID με το δαχτυλικό αποτύπωμα, ή το κουμπί στην οθόνη. Παρόλα αυτά όμως έχουμε νέους τρόπους ξεκλειδώματος που μπορεί να μας προσφέρει ένα εκθεσιακό iPhone X, όπως την αναγνώριση προσώπου.

 

Πολλοί λοιπόν μπορεί να αναρωτιέστε, αξίζει όντως να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iPhone X; Εμείς πάντως το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!! Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς και με το iOS 14, η λειτουργία του μπορεί να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστική! Συγκεκριμένα, στο μεταχειρισμένο iPhone X μπορείτε να βρείτε λειτουργίες όπως το dark mode (σκοτεινή εμφάνιση), καλύτερα γραφικά, καθώς επίσης και πιο ταχύτερες εφαρμογές. Ας δούμε πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τις λειτουργίες του iPhone X:

οθόνη

• Η καλύτερη οθόνη σε iPhone πριν το XS

• Καθαρά, έντονα χρώματα

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις στο εκθεσιακό iPhone Χ και είναι δύσκολο να σου ξεφύγει: η νέα ποιότητα οθόνης του λάμπει στα μάτια σου με το που σηκώσεις την συσκευή.

H 5.8 ίντσες οθόνη, ποιότητας OLED, είναι μακράν το καλύτερο πράγμα που εφηύρε η Apple μέχρι την άφιξη του iPhone XS. Ξεπερνάει ακόμα και το iPhone 8 και 8 Plus για τόσους λόγους: την ποιότητά του και την ευκρίνειά του.

Τι είναι όμως η OLED οθόνη;

Η τεχνολογία OLED σημαίνει ότι οι αποχρώσεις του μαύρου είναι πιο σκούρες και οι αποχρώσεις του άσπρου πιο έντονες, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε φωτογραφία βγάζετε ή βλέπετε να φαίνονται καλύτερες και πιο ζωηρές. Ακόμα και από τέστ έχει περάσει που έχει αποδείξει πόσο καλή ποιότητα οθόνης έχει ! Συγκεκριμένα, με το DisplayMate τέστ αποδείχτηκε ως το πιο έντονο και ακριβές σε OLED οθόνη κινητό στην αγορά

Το iPhone X ακόμα και κάποια χρόνια μετά την κυκλοφορία του αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για ένα mid range εκθεσιακό iphone . Έχει τις δυνατότητες να καλύψει τις ανάγκες ενός χρήστη σε φυσιολογικό επίπεδο με απόλυτη επιτυχία χωρίς να υστερεί σε τίποτα από νεότερα μοντέλα σε ο,τι αφορά την καθημερινή χρήση ενός smartphone. 

Κοντά μας θα βρείτε όλα τα χρώματα της συσκευής αλλά και οικονομικότερες λύσεις όπως για παράδειγμα τις συσκευές με ΜΗ λειτουργικό Face ID . Οι οποίες είναι άψογα λειτουργικές με την μόνη διαφορά πως για το ξεκλείδωμα θα χρησιμοποιείτε τον κωδικό της οθόνης και όχι την αναγνώριση προσώπου. Η αναγνώριση προσώπου είναι ένα σημείο του τηλεφώνου το οποιό είναι εύκολο να χαλάσει και όταν συμβαίνει η επισκευή του είναι ασύμφορη.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για ερωτήσεις και διευκρινήσεις σχετικά με οποιαδήποτε συσκευή !

Κοινοποιήστε:


DMCA.com Protection Status