Υγεία μπαταρίας : Πόσο σημαντική είναι τελικά για ένα μεταχειρισμένο iPhone ;

Υγεία μπαταρίας : Πόσο σημαντική είναι τελικά για ένα μεταχειρισμένο iPhone ;

Η πρώτη ερώτηση πολλών πελατών μας όταν θέλουν να μάθουν πληροφορίες για ένα μεταχειρισμένο iPhone είναι ποιά είναι η υγεία της μπαταρίας της συσκευής . Τελικά όμως τι ρόλο παίζει η μπαταρία σε μια συσκευή και πόση βαρύτητα πρέπει να της δίνουμε στην απόφασή μας για την αγορά ενός μεταχειρισμένου iPhone ;

Η μπαταρία είναι ένα αναλώσιμο κομμάτι μιας συσκευής και θα πρέπει να έχουμε υπ’όψειν μας όταν αγοράζουμε ένα μεταχειρισμένο iPhone πως αναλόγως με την παλαιότητα του μοντέλου που αγοράζουμε η μπαταρία μπορεί να είναι και αντίστοιχα πεσμένη.Αυτο διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο αλλα και από τηλέφωνο σε τηλέφωνο καθώς η χρήση της μπαταρίας είναι αυτή που ορίζει και το ποσοστό υγείας στο οποίο βρίσκεται.

Για αυτό το θέμα και όλα τα θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς σε σχέση με ένα μεταχειρισμένο iPhone εμείς εδώ στην iMarket έχουμε βρει λύσεις για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους εσάς που μας προτιμάτε τόσα χρόνια. Σε όλα μας τα τηλέφωνα μέσα στον έναν χρόνο της εγγύηση μπορείτε να αλλάξετε μπαταρία με νέα στο 100% ( σε όσα μοντέλα το δείχνουν μετά την αλλαγή ) με ένα συμβολικό κόστος απο 10 ευρώ ως 20 ευρώ στα νεότερα μοντέλα. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε αγοράσει ένα αγρατζούνιστο μεταχειρισμένο iPhone με πολλά δώρα εγγύηση και νέα μπαταρία αν το επιλέξετε , σαν καινούριο δηλαδή αλλά στο 50% πολλές φορές της τιμής του καινούριου !

Κοινοποιήστε:


DMCA.com Protection Status