Μεταχειρισμένο iphone ή android ;

Μεταχειρισμένο iphone ή android ;

Πολύ συχνά αναρωτιόμαστε «να πάρω iPhone ή να αγοράσω ένα Android;» και μπορεί να λαμβάνουμε απαντήσεις του τύπου ‘’δεν πρέπει να το ρωτάς καν. Τα Android είναι τα καλύτερα τηλέφωνα!’’ ή ‘’τα iPhone αξίζουν τα λεφτά τους’’. Η άποψή μου είναι ότι η επιλογή του τηλεφώνου που θα κάνετε, έχει να κάνει με το τι χαρακτηριστικά θέλετε να έχει το τηλέφωνό σας και το τι είναι πιο σημαντικό για εσάς, άλλωστε η κάθε επιλογή έχει και τα καλά της και τα κακά της.

Ας αρχίσω με την ευκολία της χρήσης του καθενός. Οι άνθρωποι τείνουν να υποστηρίζουν ότι τα προιόντα της Apple είναι πολύ εύχρηστα. Είναι ολοφάνερο πιστεύω ότι η επιφάνεια εργασίας που διαθέτουν τα κινητά της Apple είναι πολύ εύκολη και κατανοητή προς όλους για το πως να χρησιμοποιηθεί. Παρόλα αυτά και τα προιόντα της Android είναι αρκετά εύχρηστα. Η γνώμη μου είναι ότι εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένα, τότε σίγουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το άλλο, επομένως μην φοβάστε την αλλαγή! Ένα είναι το σίγουρο.. όταν τα  iPhone έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην αγορά και ήταν ανταγωνιστές της Nokia, τα iPhone κέρδισαν μιας και ήταν πολύ πιο εύχρηστα.  Το επόμενο κριτήριο θεωρώ ότι είναι από τα πιο σημαντικά, μιας και ζούμε σε μια εποχή που καλώς ή κακώς δίνουμε μεγάλη σημασία στην εμφάνιση -και γιατί όχι άλλωστε;! Τα μεταχειρισμένα iPhone είναι ο μ ο ρ φ α κινητά, και τα δικά μας μεταχειρισμένα iphone ειναι αγρατζούνιστα, και δεν νομίζω να έχει κάποιος διαφορετική άποψη! Ίσως κάποια μοντέλα της Samsung, όπως το Samsung S20 ή το Google Pixel να μπορούν να συγκριθούν με το iPhone . Ο λόγος που τα μεταχειρισμένα iPhone είναι τόσο καλοφτιαγμένα, είναι γιατί η Apple στοχεύει κάθε φορά στο να δημιουργούν κινητά τα οποία έχουν το τέλειο σχήμα και τελείωμα, ένα ‘’luxury” κινητό. Ένα άλλο θέμα που παρατηρούμε και στο iMarket ότι απασχολεί αρκετούς από εσάς, είναι το θέμα της υγείας της μπαταρίας και η φόρτισή της. Ο λόγος που μπορεί κάποιες φορές να παρατηρείται ότι χρειάζεται γρήγορα φόρτιση το μεταχειρισμένο iPhone σας είναι γιατί ίσως είχατε συνηθίσει στην συχνότητα φόρτισης μίας συσκευής Samsung και, ναι, τα Samsung έχει παρατηρηθεί ότι ίσως δεν χρειάζονται φόρτιση τόσο συχνά όσο ένα iPhone, αλλά με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.. εσείς γνωρίζατε ότι τα κινητά της Samsung πολλές φορές αντιμετωπίζουν πρόβλημα εάν δεν έχετε τον αυθεντικό φορτιστή; Με αποτέλεσμα να μην φορτίζουν καν. Όπως επίσης ότι η μπαταρία τους χαλάει αρκετά γρήγορα και από άποψη αλλαγής μπαταρίας, το μεταχειρισμένο iphone είναι πολύ πιο οικονομικό. Θα κλείσω αυτό το άρθρο γράφοντας ορισμένα πράγματα για την κάμερα που διαθέτει το κάθε κινητό, μιας και πιστεύω ότι στις μέρες μας τα κινητά μας έχουν γίνει οι καινούριες επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές μας. Αρχίζοντας με τα Samsung, το Galaxy S20 το οποίο διαθέτει το ίδιο λειτουργικό σύστημα με το S10, είναι σε ανάλυση λίγο πιο πίσω από το iPhone 11 pro για παράδειγμα. Δεν κατακρίνω όμως τα Samsung, γιατί πιστεύω ότι και τα δύο κινητά έχουν πολύ, πολύ καλές κάμερες. Αν θες όμως μία τρίτη γνώμη, τα iPhone υπερτερούν στις περισσότερες λεπτομέρειες και εδώ που βρίσκεσαι μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και οινομικά ενα μεταχειρισμένο iPhone με 1 χρόνο εγγύηση μαλιστα.

Πολλοί επαγγελματίες φωτογράφοι και instagrammers χρησιμοποιούν τα φίλτρα του iPhone για την επεξεργασία των φωτογραφιών τους. Τα μοντέλα της Galaxy ίσως είναι λίγο καλύτερα στις selfies τους, λόγω των wider-angle που διαθέτουν. Το advantage όμως των iPhone είναι το τέλειο τελείωμα της φωτογραφίας. Αυτά είναι μερικά κριτήρια που μπορείς να σκεφτείς για την σωστή επιλογή του κινητού σου. Όποια και αν είναι αυτή πάντως, εμείς είμαστε εδώ για σενα με τα καλύτερα μεταχειρισμένα iphone της αγοράς. Διάλεξες;

Δες τα όλα εδω : theimarket.gr/shop/

Ρίξε μια ματιά στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεσαι συνεχώς: https://www.facebook.com/theimarket

Κοινοποιήστε:


DMCA.com Protection Status